Meetings - Jaarvergadering Boedapest

Begin november heeft Jinke met 20 aannemers en hun partners het prachtige Boedapest bezocht. Het doel van de reis naar Boedapest was de jaarlijkse ledenreis en de internationale jaarvergadering. Na een korte vlucht met vertrek vanaf Eindhoven Airport, arriveerden we in een prachtig 5-sterren hotel waar de deelnemers werden ontvangen met een welkomstcocktail en enkele hapjes. De gasten werden vervolgens ingecheckt bij de exclusieve incheckbalie, welke speciaal voor het gezelschap was opgezet. We overnachtten in ruime kamers met uitzicht op het prachtig verlichte Burchtkwartier en de Gellertheuvel.

Verschillende vervoersmiddelen

Op verschillende interactieve manieren hebben we kennis gemaakt met de stad en daarbij verplaatste de groep zich o.a. met riksja’s, de ondergrondse trein, een authentieke kabelbaan, een exclusief gehuurde boot, de lijnbus en de metro. De pauzes in het programma stonden in het teken van heerlijk lokaal eten en drinken in sfeervolle restaurants met op de achtergrond gezellige Hongaarse muziek.

Genieten van het Hongaarse platteland

Ook werd een bezoek gebracht aan de Domony vallei, gelegen buiten Boedapest. Op de boerderij van de gebroeders Lázár, meervoudig wereldkampioen 4-span rijden, werd het gezelschap hartelijk ontvangen en konden zij genieten van een koetstocht over het landgoed, gevolgd door een spectaculaire paardenshow. Aansluitend werd er in de sfeervolle ‘csárda’ van de boerderij een typisch Hongaarse lunch geserveerd.

Tijdens de jaarvergadering konden de partners die niet deelnamen aan de jaarvergadering genieten van een heerlijk partnerprogramma, waarbij zij flink in de watten werden gelegd. Boedapest is vanwege de geweldige sfeer in de stad, de rijke historie en de vele bezienswaardigheden een aanrader voor jong én oud. Oost-Europa is een prachtige regio met vele mogelijkheden!

Meer over Meetings Interesse of sparren?