Meetings - Jaarvergadering Duitsland

Deze reis was met name een logistieke uitdaging! We kregen de opdracht om voor één van onze vaste klanten hun jaarvergadering te organiseren. In drie dagen tijd wilden ze tevens verschillende (inter)nationale adressen bezoeken voor business visits. Per bus vertrokken we daarom met bijna 70 gasten voor een reis door Nederland en Duitsland.

Met z’n allen in de bus

Via verschillende opstapplekken in Nederland zette de bus koers richting de Duitse Moezel. Daar gingen we op bezoek bij één van de wijnleveranciers van de opdrachtgever, waar we onder het genot van goede wijnen en een heerlijke lunch genoten van de historie en omgeving. In de avond organiseerden we een prachtig diner in een kasteelkamer. We overnachtten tevens in dit historische kasteel. De volgende ochtend vond de jaarvergadering plaats. Aansluitend genoten we met z’n allen van een lunch, voordat we naar Maastricht vertrokken.

Gezellig ‘Mestreech’!

In Maastricht hadden we het unieke vijfsterrenhotel Kruisherenhotel exclusief voor dit gezelschap gereserveerd. Bij aankomst werden we van harte welkom geheten en na een kort opfrismoment genoten we van een aperitief en akoestische muziek in de binnentuin. Aansluitend vond het diner plaats in het prachtige oude klooster. Na een uitmuntend diner verplaatsten we ons programma naar de Entresol, een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. De glas-in-lood ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven zorgen voor een betoverend licht. Een unieke locatie voor een swingende feestavond!

De laatste ochtend…

De deelnemers werden in groepen ingedeeld en bezochten onder andere een lokale winkel van hun eigen onderneming en ontdekten Maastricht en de regio per E-solex. Tevens genoten ze van een stadswandeling inclusief Limburgse lekkernijen. Na een heerlijke lunch aan ’t Bassin werden de gasten tijdens een speech van de voorzitter hartelijk bedankt en reden we terug naar de verschillende plaatsen in Nederland waar alle gasten weer huiswaarts keerden.

Quote opdrachtgever:

Wij willen jullie bedanken voor de fantastische reis. Het was een zeer intensieve reis omdat we veel in de bus hebben gezeten, ondanks dat hebben onze leden erg genoten. De locaties waren prachtig, het eten was goed en het weer was super. En jullie waren ook super, het is net of jullie bij de groep horen en dat blijft altijd weer bijzonder. Bedankt meiden!

Meer over Meetings Interesse of sparren?