Events - Jubileumreis Keulen

Binnen het Management Team van een accountant en belastingadvieskantoor vierden twee leden hun 25-jarig jubileum in het gezellige Keulen. Het gehele bedrijf reisde op eigen gelegenheid af naar het moderne hotel in hartje Keulen. De deelnemers werden rond lunchtijd ontvangen met een uitgebreid buffet in het hotel. Daarna werd de groep opgedeeld in drie sub-groepen en gingen zij onder begeleiding van enthousiaste gidsen op ontdekkingsreis door de stad.

360 graden uitzicht over de Rijn!

Verschillende hoogtepunten van Keulen werden op een interactieve manier bezocht, waaronder natuurlijk de gigantische Kathedraal. De afsluiting van de middag volgde in een typische brouwerij, waarbij onder het genot van een glaasje “Kölsch” en Duitse Tapas (aardappelsalades, gefrituurde kip, verschillende soorten worst en kazen) iedereen de tijd had om eens rustig bij te praten. In de avond volgde een bus transfer naar een exclusief en modern restaurant aan de Rijn met een 360 graden uitzicht. Na een borrel op het prachtige dakterras volgde een heerlijk diner waarbij de jubilarissen uitgebreid in het zonnetje werden gezet.

Genieten van vrije tijd

De volgende dag konden de deelnemers na een uitgebreid ontbijtbuffet nog op eigen gelegenheid de gezellige stad verder ontdekken, een souvenirtje voor thuis shoppen, op een zonnig terrasje neerstrijken of lekker in het hotel blijven om te genieten van de luxe hotelfaciliteiten. Aan het einde van de middag keerde de groep weer terug naar Nederland.

Meer over Events Interesse of sparren?