Events - Jubileumreis Berlijn

Elke vijf jaar viert één van onze vaste klanten het bedrijfsjubileum in de vorm van een jubileumreis. Dit keer mochten wij een jubileumreis naar Berlijn organiseren, een super gave stad om samen met collega’s te ontdekken! Het avontuur begon al op het treinstation in Bad Bentheim, iedereen kreeg een mooie blauwe jas zodat de groep herkenbaar was en daar werden de deelnemers in twee teams verdeeld. Deze teamverdeling liep als rode draad door onze Berlijn trip en bestond uit verschillende opdrachten. Teambuilding was noodzakelijk en dit ging de groep erg goed af, wat een ontzettend leuk, enthousiast en hecht team!

Trabi safari in de zon!

Bij aankomst op het Hauptbahhof in Berlijn werden we verrast door een strak blauwe hemel en een heerlijk warme zon. Iedereen kreeg een fiets en een plattegrond en we fietsten gelijk naar onze eerste activiteit, de Trabi safari. Een absolute must-do in Berlijn! We toerden met een Trabant door de stad en ervoeren deze middag hoe de Oost-Duitsers zich vroeger door de stad verplaatsten. Onderweg moesten we diverse opdrachten volbrengen en leerden we gelijk op een ontspannende manier heel veel over Berlijn. Aansluitend fietsten we naar ons hotel in het stadsdeel “Mitte” waar een lekker welkomstdrankje voor ons klaar stond. Na een overheerlijk diner hebben we ons in het uitgaansleven van Berlijn gemengd en ging het feestje door tot in de late uurtjes.

Quote opdrachtgever:

"Over de vraag: wie gaat onze tweede jubileumreis organiseren, hoefden we niet lang na te denken. Sterker nog, het enthousiasme in de groep groeide op voorhand toen ze vernamen dat Rientjes & Partners ook deze reis ging organiseren. Onze reis naar Berlijn was een aaneenschakeling van activiteiten die varieerde van sportief, cultureel, culinair tot feestelijk. De perfecte en spontane organisatie door Rientjes & Partners maakte dat deze reis niets te wensen over liet. Vol herinneringen en anekdotes, zullen wij nog lang nagenieten van deze reis. Rientjes & Partners, Marjolein, bedankt!"

Stoere activiteiten voor stoere mannen

De volgende ochtend werd iedereen vroeg gewekt want er stond een intensieve teambuildingsactiviteit op het programma, Drakenbootracen! Lekker in de buitenlucht met de zon alweer hoog aan de hemel streden de twee teams tegen elkaar op de Spree in een traditionele Drakenboot. Het ging hard tegen hard en er werd bloedserieus om de eerste plaats gestreden. Aansluitend zijn we verwend met een lekkere barbecue-lunch en maakten we ons klaar voor de volgende activiteit… We reisden met het openbaar vervoer naar het Olympiastadion voor een echte Duitse voetbalwedstrijd, want de thuisploeg Hertha BSC speelde tegen Hamburg SV! Aangezien de groep voor 90% uit mannen bestond, was dit natuurlijk een schot in de roos! We hebben een gezellige middag gehad in dit indrukwekkende en sfeervolle stadion. Met een biertje en een currywurst in de hand hebben we de thuisploeg aangemoedigd en met resultaat: het duel eindigde in 3-0. Wederom hebben we ons na een zeer uitgebreid diner aan de Hackescher Markt in het Berlijnse uitgaansleven gestort.

De laatste ochtend hebben we nog een mooie fietstour gemaakt met een Nederlandse gids die ontzettend boeiend kon vertellen over Berlijn, een stad met een indrukwekkende geschiedenis. De groep was één en al oor en raakten erg gefascineerd door de verhalen van de gids. We sloten de fietstour af bij het Rijksdaggebouw waar we na een korte rondleiding een voortreffelijke lunch hebben genuttigd in het dakrestaurant van dit parlementsgebouw. We genoten van het uitzicht en hebben een laatste blik over de stad geworpen. Aansluitend zijn we terug gefietst naar het Hauptbahnhof en 3,5 uur later stonden we alweer in Bad Bentheim. Wat een topreis, Berlijn is een geweldige stad dichtbij huis en bij uitstek geschikt voor zakelijke groepsreizen!

Meer over Events Interesse of sparren?