Events - Jubileumreis Dubai

Onze collega Emma reisde eind maart met een enthousiaste, jonge groep professionals naar het fascinerende Dubai. Onze opdrachtgever had deze bestemming gekozen om samen met de medewerkers het bedrijfsjubileum te vieren. Een bijzonder event dat natuurlijk goed gevierd moest worden!

Dubai Oud & Nieuw

Na een nachtvlucht met Emirates kwam het gezelschap aan op Dubai Airport. Alvorens het leuke en gevarieerde programma van de jubileumreis van start kon gaan, kregen de deelnemers even de gelegenheid om zich op te frissen en om te kleden in het hotel. Na een goede lunch nam de Nederlandse gids de deelnemers mee op ontdekkingstocht. Zo bezochten zij zowel het nieuwe, moderne Dubai met haar hoge gebouwen en unieke design, als het oude, authentieke Dubai met de verschillende kruiden- en goudsouks. Na een gezellige middag keerde het gezelschap terug naar het hotel om even bij te komen van alle indrukken. In de avond werd er genoten van een heerlijk 3-gangen diner aan de beroemde en indrukwekkende Dubai Fountain. Een mooie afsluiting van de eerste dag!

Keuzes, keuzes

Voor de tweede dag stond er een keuzeprogramma gepland. De deelnemers hadden vooraf aangegeven aan welke activiteit zij wilden deelnemen. De groep die naar het aquapark ging, vertrok al vroeg in de ochtend en was daarmee de warmte te slim af. De andere deelnemers verlegden hun grenzen en waagden zich aan grote hoogtes. Zij startten op een toren van 170 meter hoog, het startpunt van de langste, snelste én steilste zipline in stedelijk gebied ter wereld. Over een afstand van 1 kilometer ‘vlogen’ zij met 80 km/u over de jachthaven naar de Dubai Marina Mall. Een spectaculaire ervaring! Om de adrenalinelevels rustig te laten zakken, werd de middag gezamenlijk doorgebracht op het water tijdens een fijne boottocht. Het gezelschap genoot van een heerlijke lunch aan boord, met een prachtig uitzicht op de Dubai skyline en de Palm. Ook de aanwezige jet ski’s werden goed gebruikt en zorgde voor veel plezier. Na deze relaxte middag op het water werd er gedineerd in een restaurant met geweldig uitzicht over de stad. Aansluitend gingen de voetjes van de vloer en werd er gedanst in een hippe club op het strand.

Woestijn & sandboarden

De derde dag begon met een ochtend vrije tijd. De deelnemers konden op eigen gelegenheid Dubai verder verkennen. De ochtend werd afgesloten met een lunch op grote hoogte in een ronddraaiend restaurant, dat hierdoor iedere keer een ander uitzicht bood. Na de lunch stapte iedereen in een 4x4 jeep en was het tijd de stad voor even te verlaten. Er werd koers gezet naar de woestijn voor een geweldige rit door deze indrukwekkende omgeving. Tussendoor werd er gestopt om te sandboarden. De jeep tour eindigde in een prachtig bedoeïenkamp waar genoten kon worden van een lekkere BBQ en lokaal entertainment zoals een buikdanseres, vuurspuwer en een traditionele harendans! Eenmaal terug in het hotel genoot het gezelschap nog van een gezellig afsluitend drankje in de hotelbar en werd de laatste avond van deze jubileumreis goed afgesloten.

Letterlijk hoogtepunt

De laatste dag werd er na de check-out koers gezet naar de beroemde Burj Khalifa. De deelnemers konden nog een laatste blik werpen op het bijzondere Dubai vanaf de hoogste toren ter wereld, waarnaar iedereen vrije tijd had in de Dubai Mall, één van de grootste winkelcentra ter wereld. Nog even een souvenirtje shoppen, het immens grote aquarium bewonderen of nog wat lokale hapjes proeven. Aansluitend ging het gezelschap naar de luchthaven van Dubai waarnaar we weer vertrokken naar Nederland. Wat is Dubai een bijzondere bestemming en een fantastische bestemming om een bedrijfsjubileum te vieren. Een onvergetelijke jubileumreis voor onze opdrachtgever! Dankzij fotografe Mariëlle Schiphorst-Dolman, die de jubileumreis prachtig op beeld heeft vastgelegd, kunnen de deelnemers extra lang nagenieten van hun Dubai ervaring!

Viert u binnenkort ook uw bedrijfsjubileum en wilt u daarover eens vrijblijvend sparren? Neem gerust contact met ons op!

Foto credits: Mariëlle Schiphorst-Dolman

Meer over Events Interesse of sparren?