Events - Jubileumreis Malta

Wát een geweldige baan hebben wij toch; onze gasten in de watten leggen en een onvergetelijke ervaring te laten beleven, we doen niets liever! Na een voorbereiding van 1,5 jaar was het begin oktober ein-de-lijk zover... We zijn met 250 gasten naar Malta afgereisd om het 45-jarig jubileum te vieren van één van onze zeer loyale opdrachtgevers 'Aan de Stegge Twello'. Al vanaf de vorige eeuw organiseren we voor hen jubileumreizen naar o.a. Marrakech, Lapland, Ameland en Granada. Dit jaar was het de beurt aan Malta, een fantastische en uitdagende opdracht waar we met ontzettend veel plezier aan hebben gewerkt!

Exclusief gehuurde vliegtuigen

Op vrijdag stonden op Weeze Airport twee exclusief gehuurde vliegtuigen klaar, wat natuurlijk zorgde voor een heel speciaal gevoel. Een eigen vliegtuig, helemaal gebrand in de huisstijl van onze opdrachtgever! We vertrokken we vroeg in de ochtend naar Malta waar de jubileumreis van start ging met de zon hoog aan de hemel. Eenmaal aangekomen werd na een warm welkom de hoofdstad Valletta verkend middels een iPad Challenge. De teams moesten diverse vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren om punten te verzamelen en gingen met elkaar de strijd aan in de sfeervolle straatjes van Valletta. Onderweg kon iedereen in een moderne foodhall een heerlijk hapje en drankje naar keuze nuttigen. In de avond werden we met traditionele Maltese bussen naar Mdina gebracht, ook wel de ‘stille stad’ genoemd. Onder leiding van fakkeldragers kregen we een korte rondleiding en werden we naar de bijzondere kathedraal geleid. Daar werden we ontvangen door kleine engelen om vervolgens te luisteren naar de klanken van een indrukwekkende opera zangeres. Het was muisstil en ondanks dat het een zwoele avond was, stonden we met kippenvel te luisteren. Na een gezellig diner in Mdina keerden we terug naar het hotel in St. Julian’s waar er nog een afzakkertje werd gedronken in de hotelbar.

De viering van het 45-jarig bedrijfsjubileum

Op zaterdag was het tijd voor actie! We vertrokken met speedboten en zeilboten naar Gozo om vervolgens het eiland per bus of met jeeps te ontdekken. Tussen de middag genoten de deelnemers van een heerlijke BBQ-lunch met de zon hoog aan de hemel. Na de lunch wisselden de groepen om en werd er weer terug gevaren naar St. Julian's. Na een kort moment vrije tijd stond 's avonds in een prachtig oud hospitaal voor militairen middenin Valletta een spetterend jubileumfeest op het programma. Hier werden we met trommels en trompetten onthaald en naar binnen begeleid door echte ridders. Een uit Nederland ingevlogen coverband zorgde ervoor dat het dak eraf ging! Een geweldige avond om het 45-jarig jubileum met elkaar te vieren en samen te proosten op alle successen.

Ontspanning en huiswaarts

De volgende ochtend was het tijd voor ontspanning! De deelnemers hadden de keuze uit diverse activiteiten: het eiland verkennen per open top bus, genieten van een relaxte boottocht per houten gullet, het avontuur opzoeken met diverse watersportactiviteiten of lekker uitslapen en laat ontbijten. Na een laatste gezamenlijke lunch met een prachtig uitzicht over de zee stonden de bussen alweer klaar om iedereen naar de luchthaven te brengen voor de vlucht terug naar Weeze Airport.

We kijken terug op een prachtige jubileumreis waar we met volle teugen van hebben genoten. Namens team Rientjes & Partners nogmaals dank voor de prettige samenwerking!

Meer over Events Interesse of sparren?