Events - Jubileumreis Friesland

Al jaren organiseren we voor één van onze vaste opdrachtgevers de jubileumreizen. Zo zijn we in het verleden met deze sportieve groep IT’ers naar onder andere Marokko, Tunesië en de Ardennen afgereisd. Dit keer kregen wij het verzoek het 20-jarig jubileum dichter bij huis te organiseren. Over een geschikte bestemming en activiteit voor deze groep hoefden we niet lang na te denken: zeilen in Friesland!

Skûtsjesilen met collega's

Gedurende het jubileumweekend kreeg elke deelnemer een eigen fiets tot beschikking zodat zij in de vrije tijd kon gaan en staan waar zij wilden, een groot succes! Het weekend werd geopend met een zakelijk programma. Na een plenair gedeelte werd de groep, bestaande uit 110 personen, opgedeeld in subgroepen om interactief te brainstormen. Om in feestelijke sferen te blijven werden in de koffiepauze heerlijke verse taartjes geserveerd! Na afronding van het zakelijke gedeelte stapte de groep op de fiets om gezamenlijk naar de lunchlocatie te gaan: een prachtige industriële loods direct gelegen aan het water. Na een heerlijke barbecuelunch inclusief verse broden en salades werden de teams gevormd en ging men aan boord van tien officiële IFKS-skûtsjes die exclusief voor het gezelschap klaar lagen. Tijdens het zeilen vertelden de schippers interessante verhalen en werd iedereen ook actief aan het werk gezet met als doel: het winnen van de zeilwedstrijd en het verslaan van de andere negen skûtsjes! Ondertussen genoten we van het prachtige weer en de mooie natuur rondom het Sneekermeer. Zeilen is een perfecte teambuilding activiteit waar samenwerken, rollen verdelen en elkaar vertrouwen centraal staan!

Na de fanatieke zeilwedstrijd werd er aangemeerd en genoten de deelnemers in de stralende zon van een heuse palingrokerij en een ijskoud en welverdiend glaasje Berenburg. Nadat iedereen opgefrist was barstte de feestavond los in een exclusieve zaal in ‘de Walrus’ de meest drukbezochte bar van Sneek. Na het driegangendiner en diverse muzikale optredens van collega’s gingen de voeten van de vloer tijdens het concert van Elske deWall. Eén ding is zeker: een memorabele avond was het zeker!

Typisch Friese activiteiten

Na een (voor sommigen) korte nacht stonden de tweede dag nog meer sportieve activiteiten op het programma. Na een gezamenlijke fietstocht over het Friese platteland naar het plaatsje IJlst konden de deelnemers kiezen uit diverse (Friese) activiteiten als fierljeppen, solex rijden, sloep varen en een kaatsclinic. Ook tijdens deze activiteiten bleek weer hoe sportief en actief deze groep is. Na een uitgebreide afsluitende lunch keerden de deelnemers zongebruind en uitgewaaid huiswaarts. Het was een top weekend!

Quote opdrachtgever:

Rientjes en Partners heeft verschillende events voor ons georganiseerd. Telkens was de samenwerking uitstekend. Belangrijke punten voor ons zijn creativiteit, een goed organisatorisch vermogen en prettige medewerkers.

Meer over Events Interesse of sparren?