Meetings - Meeting Berlijn

Voor één van onze vaste opdrachtgevers organiseren we meerdere events gedurende het jaar. In het voorjaar hebben we op verzoek voor hun Nederlandse groothandelaars, allen mannen, een tweedaags event naar Berlijn georganiseerd. Deze stad is zeer geschikt om in twee dagen tijd met een groep mannen te bezoeken.

Genieten van de hoogtepunten van Berlijn

Bij aankomst in Berlijn stond er na de welkomstlunch eerst een zakelijke meeting op het programma. Daarna was het tijd voor ontspanning en werd er in de beroemde Trabi’s een tocht door de stad gereden. Een leuke mogelijkheid om in een kort tijdsbestek op originele wijze de highlights van Berlijn te bezichtigen. De Trabi tocht hebben we uitgebreid met op maat gemaakte Polaroid opdrachten en uiteraard stopten we tussendoor even voor een Duitse curryworst! Na een uitgebreide borrel zijn we gaan dineren in een industriële top locatie, waarna het Berlijnse nachtleven werd verkend.

Lunchen op het dak van het Reichstag

De volgende dag stond in het teken van architectuur en kleur en hebben we een thema rondleiding georganiseerd, te voet en met de boot door het centrum. Als afsluiting brachten we een bezoek aan de Reichstag inclusief een lunch op het dak van dit historische gebouw. Wat is Berlijn toch een geweldige stad voor meetings, incentives en diverse soorten events!

Meer over Meetings Interesse of sparren?