Incentives - Meeting IJsland

Zakelijk vergaderen, belonen en teambuilding, dat waren vooraf de keywords voor een reis naar IJsland van één van onze opdrachtgevers... Doordat de salestargets van 2015 waren behaald, werden de deelnemers beloond met een prachtige en welverdiende reis naar het indrukwekkende IJsland! Na nog geen 3 uur vliegen met Icelandair stapten de deelnemers in een compleet andere wereld.

Relaxen in de Blue Lagoon

Na een cocktail & sushi ontvangst bij de Blue Lagoon, kon men een duik nemen in deze geothermisch verwarmde spa. Een zeer relaxte start van de reis! Er werd overnacht in het centrum van Reykjavik en gedineerd in de beste restaurants van de stad, met onder andere een 7 gangen tasting menu met typisch IJslandse gerechten. Het diner op de laatste avond vond plaats op een trendy locatie, een exclusief voor het gezelschap afgehuurd oud theater waar ook een feestavond met dj plaatsvond.

Vergaderen in een inspirerende omgeving

Om eens niet te vergaderen in de vertrouwde omgeving van het kantoor in Nederland, vond een inspiratievolle meeting plaats in Reykjavik. Na een stevige outdoor lunch, vertrokken de deelnemers per IJslandse paarden voor een tocht door de lavavelden en groene heuvellandschappen. Per superbus werden de drie van IJslands mooiste natuurverschijnselen aangedaan: Thingvellir nationaal park, Geysir en de waterval Gullfoss, waarna de bus de deelnemers op een zonnige gletsjer bracht. Hier stonden sneeuwscooters gereed voor een geweldige safari in de sneeuw, voor velen een absoluut hoogtepunt en onvergetelijke ervaring. De laatste dag stapten de deelnemers vroeg de bus in waar ze onderweg naar de luchthaven konden genieten van een ontbijt. Geheel opgeladen en vol mooie verhalen kwam de groep op Schiphol aan, klaar en gemotiveerd voor het behalen van de targets voor het volgende jaar!

Meer over Incentives Interesse of sparren?