Meetings - Netwerkreis Malta

Voor een grote groep ondernemers en hun partners hebben we dit najaar een prachtige netwerkreis naar Malta georganiseerd. De reis stond in het teken van netwerken en veel gezelligheid. De groep was divers en daarom hebben we ook een heel gevarieerd programma samengesteld.

Een paar highlights uit het programma

  • Een excursie naar hoofdstad Valletta waarbij onder andere de grote kathedraal werden bezichtigd. Tevens een heerlijke lokale brood lunch bij een Maltese bakker en een paar uur vrije tijd om souvenirs te kopen.
  • Een diner op een traditionele Gullet boot. Eerst werd een mooie tocht gevaren en ondertussen kwamen de heerlijke geuren je al tegemoet en genoten we van een barbecue op het dek.
  • Een volledig dag op het water met luxe zeiljachten. Alle boten waren voorzien van voldoende hapjes en drankjes en er was voldoende wind, dus dat was genieten. Tevens nog een zwem- en snorkelstop in de Blue Lagoon en de mogelijkheid om op een Jetski te gaan.
  • Een tour bij een Eco-boerderij waarbij we kennis konden maken met Maltese specialiteiten. We maakten een korte wandeling en tot slot werd er een kleine proeverij georganiseerd waarbij we onze smaak pappillen hun werk konden laten doen.
  • Een sportieve Mountainbike tour over een klein deel van het eiland met verrassende stops. Bij een enkele pittige helling kon ook lopend de top worden bereikt. Een actieve manier om een bijzonder stuk natuur van het eiland te verkennen.
  • Met speedboten naar het buureiland Gozo waar we met Jeeps de omgeving gingen verkennen. Aan het eind van de route stond midden in de natuur met een prachtig uitzicht een heerlijke lunch klaar voor het hele gezelschap, een bijzondere verrassing!
  • Een avond bezoek aan de prachtige oude stad Mdina waar we tijdens de rondleiding werden begeleid door mannen met fakkels. Op de bastions werd exclusief voor dit gezelschap een hapje en drankje geserveerd, voordat we genoten van een heerlijk diner buiten op het terras.

Het was een zeer geslaagde netwerkreis! Malta is een eiland met vele mogelijkheden en bijzondere hoogtepunten, voor korte low-budget trips tot exclusieve reizen, het biedt voor ieder wat wils.

Meer over Meetings Interesse of sparren?