Meetings - Netwerkreis Oostenrijk

Ieder jaar organiseert Rientjes & Partners een netwerkreis naar een wintersportgebied in Oostenrijk voor een groep mannelijke ondernemers van een groot franchiseketen. Gestelde voorwaarden voor de organisatie van deze netwerkreis zijn een kwalitatief goed hotel met ruime kamers en een goed restaurant. Bij voorkeur gelegen in een levendige omgeving en dichtbij een groot skigebied. Mochten er mensen besluiten om een dagje niet te gaan skiën of snowboarden, dan zijn de gekozen bestemmingen altijd zeer geschikt om op een andere manier de dag door te brengen.

De afgelopen jaren hebben we onder andere reizen georganiseerd naar de volgende Oostenrijkse bestemmingen: Ischgl, Saalbach-Hinterglemm, Sankt Anton, Flachau, Kirchberg en Zell am See.

(Apres)Ski

Het doel van de reis is samenkomen, ervaringen uitwisselen, brainstormen, netwerken maar vooral ook heel veel plezier maken! Dé ideale reis hiervoor is natuurlijk een wintersportreis, overdag lekker actief bezig zijn en 's avonds gezellig een drankje drinken in een typisch Oostenrijkse après-ski bar.

Na een korte, rechtstreekse vlucht vanaf bv. Schiphol, Rotterdam/Den Haag of Eindhoven - waarbij sommige deelnemers hun eigen ski- en/of snowboardmateriaal meenemen - staan de taxibussen gereed voor de georganiseerde transfer naar het hotel. Door de korte vliegduur, kunnen de dagen maximaal benut worden en staan de heren slechts enkele uren na aankomst in Oostenrijk al op de latten!

Meer over Meetings Interesse of sparren?