Events - Ondernemersreis Bilbao

Na onder andere reizen naar Praag, Lissabon, Dubai en Jordanië, vertrok een enthousiaste club ondernemers voor hun jaarlijkse ondernemers- en netwerkreis dit keer naar het verrassende Bilbao. Na slechts 2 uurtjes vliegen vanaf Düsseldorf kwamen de groep aan in Bilbao. Het zonnetje scheen, het welkomstdrankje werd geserveerd op het dakterras van het prachtige designhotel direct tegenover het beroemde Guggenheim museum en de sfeer zat er meteen goed in. Na een avondwandeling door het sfeervolle centrum werd er gedineerd in een voormalig wijnpakhuis.

Wijnproeven en filmfestival

De volgende ochtend werd er koers gezet naar de befaamde Rioja streek, bekend om haar heerlijke wijnen. Naast veel kennis te hebben opgedaan deze dag, kon een bezoek aan een traditionele wijnboer, bodega en een proeverij natuurlijk niet ontbreken. Omdat tijdens hun verblijf in Bilbao zo’n 100 km verderop het internationale filmfestival in San Sebastián plaatsvond, werd een bezoek aan de stad gecombineerd met dit beroemde event.

Na een eerste kennismaking met deze prachtige stad en een heerlijke Baskische lunch, was het tijd om grote limousines en de internationale jet set in het gezellige stadscentrum te spotten. Op de terugweg vond een vaktechnische excursie plaats naar de De Vizcayabrug (Puente de Vizcaya), werelds oudste zweefbrug. De laatste ochtend werd onder leiding van meerdere gidsen een uitgebreid bezoek gebracht aan het Guggenheim museum, voor velen een indrukwekkende ervaring. Na de afsluitende tapaslunch in de bistro van het Guggenheim museum volgende de transfer naar de luchthaven voor de vlucht huiswaarts.

Bilbao was voor alle deelnemers een nieuwe en dus onbekende bestemming. De groep was unaniem enthousiast: prachtige architectuur, de gezellige binnenstad Casco Viejo, een zeer vriendelijke bevolking, lekker eten en zelfs het strand ligt niet heel ver van de stad. Kortom een hele leuke en verrassende bestemming!

Quote opdrachtgever:

Prachtige bestemming, heerlijke groep mensen en wederom een top organisatie! Rientjes & Partners heeft ook dit jaar weer gezorgd voor de perfecte ondernemersreis voor ons. Tot volgend jaar!

Meer over Events Interesse of sparren?