Events - Ondernemersreis India

Voor één van onze vaste opdrachtgevers, een vereniging die opkomt voor de belangen van diverse ondernemers uit midden Nederland, hebben wij voor de leden een prachtige ondernemersreis naar het kleurrijke India georganiseerd. Na interessante én indrukwekkende ondernemersreizen naar onder andere Brazilië, Rusland en Shanghai, heeft onze klant er dit jaar voor gekozen om een bezoek aan India te brengen. Op deze manier voltooiden we het rijtje van de BRIC-landen, de 4 landen met een sterke economische groei. Met veel plezier hebben wij dit maatwerk project samengesteld en zijn we samen met een grote groep ondernemers naar India afgereisd voor deze handelsmissie. Wat een fantastische ervaring!

Hoogtepunten

We verbleven tijdens de ondernemersreis in een prachtig hotel in New Dehli, de hoofdstad van India. Een enorm grote stad met 18 miljoen inwoners. We moesten even acclimatiseren maar al snel waren we gewend aan de chaos van deze stad. De hoogtepunten van deze ondernemersreis waren: interessante bezoeken aan bedrijven die een link hebben met Nederland, een mooie riksja-tour door oud Delhi, een indrukwekkend bezoek aan de Taj Mahal, de heerlijke geuren en smaken van de Indiase keuken, de kleurrijke kledij, een sportieve cricket workshop en een bezoek aan de Nederlandse ambassade. India is een zeer verrassende bestemming met veel mogelijkheden op zowel cultureel gebied als zakelijk gebied, een absolute aanrader!

Quote opdrachtgever:

Begin november 2015 heeft een groep leden van VNO-NCW Midden een bezoek gebracht aan India. De indrukken die tijdens de culturele en zakelijke afspraken zijn opgedaan, zijn enorm. Het programma was zeer afwisselend en bood voor alle deelnemers hoogtepunten! De organisatie van de reis (zowel in voorbereiding als ter plekke) was geweldig geregeld door Rientjes & Partners: de klasse zit in kleine zaken, zoals vermelding van ons logo op de menukaarten in India. Een warm welkom in verre oorden, geregeld door Rientjes & Partners. Onze leden kijken nu reeds uit naar een volgende bestemming!

Meer over Events Interesse of sparren?