Conferences - OVAP congres

Net als voorgaande jaren organiseerden we ook dit jaar het congres voor de OVAP: de Orthodontistische Vereniging van Algemeen Practici. Het congres vond plaats in een multifunctioneel congrescentrum met een ingetogen en duurzaam karakter in Klarenbeek genaamd ‘Veerkracht’. Dé ideale locatie voor dit tweedaags congres, mede dankzij het weidse uitzicht over de landerijen en kwalitatief voortreffelijke congresmogelijkheden zoals een projectiescherm van 20 bij 5 meter inclusief lichtplafond!

Heerlijke biologische gerechten uit eigen tuin

De eerste congres-dag stond in het teken van de jaarlijkse ledenvergadering en de voordracht over klinische orthodontie van de eerste internationale spreker: Dr. Giorgio Fiorelli. Gedurende de koffie- en lunchpauzes genoten de deelnemers, allen tandartsen en orthodontisten, van heerlijke biologische gerechten de eigen tuin van Veerkracht. Ook was er gedurende de pauzes voldoende ruimte om de stands van de aanwezige sponsoren te bezoeken, kennis te maken met nieuwe collega’s en bij te praten met bekenden. De eerste dag werd afgesloten met een heerlijk barbecue diner in waar volop werd genetwerkt maar ook van de prachtige omgeving werd genoten.

Quote opdrachtgever:

Wat zijn het toch allemaal ontzettend lieve, aardige, attente en klantgerichte medewerkers bij Rientjes en Partners!

Hoe zit onze toekomst er uit?

De tweede congres-dag startte met een lezing van dr. Peter Buschang, de directeur van de ‘Orthodontic Research’ aan de Texas University in de Verenigde Staten. Ter afwisseling volgde zowel voor als na de lunchpauze een korte onderbreking van gastspreker Peter van der Wel. Als econoom en futuroloog praatte hij de deelnemers bij over de veranderingen die we de komende jaren tegemoet gaan en wat de gevolgen zijn voor onze samenleving. De deelnemers waren erg onder de indruk van de voordrachten en denkwijze van beide sprekers en gingen na afloop vol inspiratie naar huis.

Na een aantal jaren het congres in Nederland te hebben georganiseerd staat voor volgend jaar een bezoek aan een groot internationaal congres in Warschau op het programma. Momenteel zijn we al druk bezig met de voorbereidingen zoals het selecteren van vluchten, hotels, restaurants, het benaderen sponsoren en het ontwikkelen van een activiteitenprogramma

Meer over Conferences Interesse of sparren?