Events - Personeelsreis Jordanië

Belonen en samen genieten, dat was de doelstelling van een opdrachtgever voor zijn personeelsreis. De klant wenste een actief programma op een zonnige bestemming. Het werd Jordanië!

Na minder dan 5 uur vliegen kwam de groep aan in Amman alwaar aansluitend op het dakterras van het vijfsterren hotel de deelnemers konden genieten van een heerlijk fingerfood buffet. De volgende ochtend werd koers gezet naar één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de roze stad Petra. Een absolute must tijdens een verblijf in Jordanië. Na de lunch in een traditioneel Jordanees restaurant, werden de deelnemers naar de machtige Wadi Rum gebracht. De jeeps stonden klaar voor een avontuurlijke tocht in de woestijn.

Feestavond midden in de woestijn

Aan het eind van de middag doemde ineens midden in de woestijn een cocktailbar op, exclusief opgezet voor de groep. En na een korte speech en een gezamenlijke toast konden de deelnemers – zittend op een rode zandduin - genieten van een glas champagne bij zonsondergang. Een heel indrukwekkend moment en prachtig om met het hele team mee te maken. Toen de zon onder was, reden de jeeps verder de woestijn in. In de verte doemden ineens lichtjes op en er klonk er muziek uit de film ‘Lawrence of Arabia’. Toen de jeeps bij het exclusieve, luxe kamp aankwamen klonk de muziek op de achtergrond en werd het kamp ineens geheel verlicht. Kippenvel! De dag eindigde met een gezellig BBQ-diner bij het kampvuur en een fantastische feestavond compleet met DJ en bar. Er werd middenin de woestijn tot in de vroege uurtjes gedanst onder de sterrenhemel.

Quote opdrachtgever:

"Onze personeelsreis naar Jordanië werd georganiseerd door Rientjes & Partners en was in één woord geweldig. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Het was een goed en gevarieerd programma en ondanks dat wij nog de nodige wijzigingen hadden kort voor de reis, pakten zij dit zonder problemen op en werd dit allemaal geregeld. Bedankt hiervoor en tot over 5 jaar!"

Aqaba, snorkelen en vergaderen

Na een lekker ontbijtje en een kort kamelenritje volgde de transfer naar het zonovergoten Aqaba. Bij aankomst in het hotel kon het zand en stof van de Wadi Rum afgespoeld worden en vond er een korte vergadering plaats in het hotel. Na de lunch konden de deelnemers snorkelen in de Rode Zee, een souvenirtje shoppen op de markt en de kleine souk in het centrum of genieten van de vele faciliteiten van het luxe hotel. ’s Avonds werd genoten van een sunset cruise en een heerlijk diner in de haven.

’s Ochtends vlogen de deelnemers via een korte binnenlandse vlucht van Aqaba terug naar Amman. Aansluitend volgde de afdaling naar het laagste punt ter wereld: de Dode Zee. Gelegen op maar liefst 417 meter onder zeeniveau. De deelnemers zaten, dreven of lazen een tijdschriftje in de Dode Zee, een hele bijzondere ervaring! Na de nodige teamfoto’s van de medewerkers drijvend in de Dode Zee of ingesmeerd met modder was het echt al weer tijd voor het afscheidsdiner. De volgende ochtend volgde de vlucht huiswaarts en keken de deelnemers terug op een onvergetelijke personeelsreis!

Meer over Events Interesse of sparren?