Events - Personeelsreis Lapland

Voor een select management gezelschap hebben we een unieke personeelsreis naar Fins Lapland mogen organiseren. Het doel tijdens deze personeelsreis was vergaderen gecombineerd met teambuilding, dit alles op een unieke locatie. Vanaf Amsterdam werd er rechtstreeks gevlogen naar Ivalo, in het hoge noorden van Finland. Daar aangekomen reden we in ongeveer drie kwartier naar de bruisende wintersportplaats Saariselkä waar we een prachtig hotel voor het gezelschap hadden gereserveerd.

Quote opdrachtgever:

We willen Jinke van Rientjes & Partners bedanken voor het samenstellen van onze fantastische personeelsreis. In het begin was het even puzzelen, zowel met de invulling van het zakelijke programma als het budget, maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden! Iedereen heeft met volle teugen genoten en kijkt er met een heel positief gevoel op terug. Tot volgend jaar!

Vergaderen op een unieke locatie

De personeelsreis naar Lapland stond in het teken van meetings in combinatie met avontuurlijke activiteiten, zoals een rendiersafari inclusief een heerlijke lokale lunch en een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling. Het hoogtepunt van de personeelsreis was de ruim 60 kilometer lange sneeuwscooter safari, waarbij we als tussenstop zijn gaan ijsvissen. Tussen de meetings en de activiteiten door, is er zelfs nog tijd gevonden om ook zelf even de ski’s onder te binden.

Inspirerende personeelsreis

In de avond werd er smakelijk gedineerd in het Finse wintersportplaatsje en natuurlijk op het Noorderlicht gejaagd. En met succes, wat een fantastische ervaring! De Finse alcoholische versnaperingen werden natuurlijk ook zeer gewaardeerd in de avonduurtjes. Er kan worden terug gekeken op een enerverende personeelsreis, waarbij de zakelijke componenten goed zijn afgewisseld met avontuurlijke activiteiten! Een inspirerende personeelsreis om nooit meer te vergeten...

Meer over Events Interesse of sparren?