Events - Porsche event Stuttgart

Af en toe krijgen we hele specifieke verzoeken binnen en dit keer stond alles in het thema van Porsche. Voor een Nederlandse multinational zijn we met een groep partners uit de Benelux naar Stuttgart gereisd voor het Porsche event.

Bezoek aan museum en fabriek

Met een vintage bus reden we allereerst naar het Porsche museum, waar we Nederlands- en Franstalige rondleidingen hadden georganiseerd. We hebben genoten van een heerlijke lunch in het restaurant van het museum en vervolgens brachten we een bezoek aan de Porsche fabriek. Alle deelnemers waren zeer onder de indruk van hetgeen we te zien en te horen kregen.

Zelf rijden!

Na de check-in in een klassiek 5-sterren hotel in het centrum van Stuttgart, gingen we te voet naar het moderne Cube restaurant voor een uitgebreid diner. Naderhand werd er nog een drankje gedronken in de gezellige lokale cafés van Stuttgart. De volgende dag volgde het moment suprême: de deelnemers konden daadwerkelijk in Porsche auto’s gaan rijden. We hadden verschillende auto’s gereserveerd, waaronder een Boxster GTS, Cayman S, Carrera 4 en 4S, Panamera S E-Hybrid, Cayenne GTS en een Macan S. Gedurende de route over de Duitse snelwegen konden de deelnemers ook nog tussentijds van auto wisselen. Na deze ochtend werden we per bus naar een prachtig restaurant gebracht voor de afsluitende lunch, waarna we allemaal weer konden inchecken op Stuttgart airport voor de vlucht.

Meer over Events Interesse of sparren?