Meetings - Studiereis Parijs

Parijs is een echte wereldstad, het is relatief dicht bij huis én er is altijd veel te beleven! Daarnaast is het een intieme stad met vele unieke plekken die allen een eigen identiteit hebben. Voor een twintigtal managing directors uit de verf- en schilderindustrie stond een studiereis naar deze overweldigende en toch charmante stad op de agenda.

Op naar Parijs!

Het ideale vervoersmiddel bleek de Thalys te zijn. De deelnemers konden op deze manier op verschillende plekken in Nederland en België opstappen. Na een snelle treinreis, stond bij aankomst op Gare du Nord de bus al gereed die ons naar een sfeervol lunchadres bracht. In een exclusieve ruimte werd gestart met de meeting. Vervolgens een presentatie en ondertussen werd genoten van een heerlijke 3-gangen lunch. Na de lunch stonden de authentieke 2CV’s al gereed voor een prachtige tocht door de stad. Iedereen ontving een roadbook, zodat ze op eigen gemak de route konden ontdekken. Na verschillende stops kwam de groep weer samen in het prachtige viersterrenhotel 'Ampère'.

Oe la la.. Moulin Rouge!

Even opfrissen en tijd om te vertrekken naar een hoogtepunt in Parijs: de Moulin Rouge! Na een 3-gangen diner met uiteraard een glas champagne was het tijd voor de beroemde cabaret show. Een show met meer dan 100 artiesten uitgedost in de meest extravagante kostuums. Een onvergetelijke avond! De volgende ochtend werden we opgehaald door onze gids en meegenomen naar de Eiffeltoren. Daar kregen we een heuse backstage tour met een kijkje in de gigantische machinekamers, de oude bunker en natuurlijk genoten we van het bijzondere uitzicht. Vervolgens vertrokken we naar de Louis Vuitton Foundation. Dit gebouw is een ontwerp van architect Frank Gehry, die daarbij werd geïnspireerd door het glazen Grand Palais. Het indrukwekkende gebouw, waarvan de bouw €100 miljoen kostte, is opgebouwd uit twaalf op zeilen lijkende elementen. Na een uitgebreide lunch, vertrokken we aan het eind van de middag weer met de Thalys terug naar België en Nederland.

Meer over Meetings Interesse of sparren?