Meetings - Studiereis Sicilië

Voor een groep aannemers organiseren wij elk jaar een studiereis, waarbij ze het ene jaar in Nederland blijven en het andere jaar naar een buitenlandse bestemming reizen. Culturele en vaktechnische excursies worden afgewisseld met elkaar, zo ook tijdens de vijfdaagse reis naar Sicilië.

Leisure

Aan het begin van de avond arriveerde het gezelschap op dit prachtige Italiaanse eiland, waar we werden ontvangen met een diner op een unieke locatie en iedereen werd bijgepraat over deze ‘special interest’ reis. De volgende dag gingen we eerst twee steden ontdekken, namelijk het grote Catania met uiteraard een bezoek aan de lokale vismarkt en het klooster en het kleinere en sfeervolle Taormina. De volgende dag werd er per Jeep een tour gemaakt naar de Etna, waarbij we driemaal stopten voor extra achtergrond informatie en korte bezoekjes. We lunchten bij een lokale Agriturismo waarna we per jeep terugreden naar het hotel. In de avond een uitgebreid diner bij een lokaal visrestaurant.

Business

De volgende dag stond in het teken van de vaktechnische excursie met als hoofd onderwerp de ‘brug over de straat van Medina’. Via een exclusief gehuurde boot maakten we een interessante tour met verschillende technische presentaties. In de avond een chique diner waarbij de gasten werden ontvangen op het dakterras voor een aperitief. De laatste ochtend maakten we nog één culturele excursie en genoten we nog een laatste keer van het heerlijke Italiaanse eten voordat we terugvlogen naar Nederland.

Meer over Meetings Interesse of sparren?