Events - Teambuilding Event

Voor één van onze zeer loyale opdrachtgevers, een grote speler in de internationale cosmeticabranche, mochten wij een inspirerend teambuilding event ‘niet te ver van huis’ organiseren! Het doel van dit event was om elkaar beter te leren kennen en zo een betere samenwerking te creëren tussen de verschillende disciplines. Samen met onze klant kwamen we tot de keuze voor… LIMBURG!

We vertrokken per luxe touringcars vanuit het Westen des lands naar Limburg, heerlijk relaxed en al kletsend met elkaar vloog de busrit voorbij en voor we het wisten stonden we op de stoep bij ons eerste adres: de lunchlocatie in Valkenburg. Een modern restaurant, midden in het centrum met een prachtig uitzicht over de stad en het Limburgse heuvellandschap. We genoten van een overheerlijke lunch met verse streekproducten en legden een goede basis voor het actieve middagprogramma!

Indoor teambuilding

Het teambuilding event vond plaats in maart en aangezien we ons event niet wilden laten afhangen van het weer hebben we gekozen voor indoor teambuilding. De mysterieuze mergelgrotten van Limburg waren deze middag het toneel voor zeer inspirerende teambuilding opdrachten. Samenwerken, communiceren, onthouden en vertrouwen stonden tijdens de opdrachten centraal. Ieder individu beschikt over talenten en deze werden in meerdere teams gebundeld. Tijdens de verschillende opdrachten werden de rollen op een natuurlijke manier verdeeld en kreeg iedere deelnemer de mogelijkheid om te doen waar hij of zij goed in was. Vol energie en enthousiasme kwamen de deelnemers uit de grotten en vervolgden we onze reis naar het gezellige Maastricht!

Exclusief afgehuurd Kruisherenhotel

Voor dit gezelschap, een jonge en enthousiaste groep, was de keuze voor een accommodatie snel gemaakt. Wij huurden het prachtige Kruisherenhotel in Maastricht exclusief af en genoten volop van de Limburgse gastvrijheid! Het voormalige imposante Kruisherenklooster is getransformeerd tot het viersterren Kruisherenhotel Maastricht. Een indrukwekkend maar sfeervol hotel waar historie en design elkaar ontmoeten op een fantastische locatie, hartje Maastricht. Na aankomst in het hotel volgde een inspirerende speech van de directie en werd er geproost op een succesvol jaar! Na de borrel volgde een verrukkelijk 3-gangen diner en gingen daarna de voetjes van de vloer op de swingende muziek van de DJ…

The perfect pitch

De volgende ochtend stond in het teken van jezelf presenteren! De gasten werden op tijd gewekt en na wat opstartproblemen zat iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt. Vervolgens hebben we koers gezet naar het nabij gelegen Château Neercanne, een prachtig klassiek kasteel, voor een interessante training onder leiding van Great Communicators. De deelnemers werden in teams verdeeld en werden door professionals getraind tot zelfverzekerde presentatoren. Aan de hand van tips & tricks bereidden de deelnemers 'The perfect pitch' voor welke aan het eind van de ochtend werd voordragen aan de hele groep. Iedereen deed ontzettend fanatiek mee en streden gezamenlijk om het winnende team te worden. Na de prijsuitreiking en een lekkere broodjeslunch keerden we huiswaarts en was het teambuilding event helaas alweer ten einde...

Teambuilding

Dat teambuilding voor bedrijven ontzettend belangrijk is, bleek wel uit dit teambuilding event. Het gehele team vertrok vol inspiratie huiswaarts en heeft ontzettend genoten van het mooie Limburg. Daarnaast gaf het teambuilding event een enorme boost aan het teamgevoel, dus het doel is absoluut bereikt. Op naar het volgende event!

Meer over Events Interesse of sparren?