Incentives - Wintersport Incentive

Van één van onze nieuwe opdrachtgevers kregen wij de opdracht om een wintersport incentive te organiseren voor een jong team van ruim 50 medewerkers. Het doel van de incentive reis was teambuilding in combinatie met saamhorigheid, sportiviteit en sneeuwpret. Aan ons de taak om een verrassend programma te ontwikkelen… Een ontzettend leuke opdracht, waar we met veel plezier aan hebben gewerkt!

Sprookjesachtig Oostenrijk

Vanuit Twente vertrokken we laat op de avond met een luxe touringcar naar Oostenrijk. Na ongeveer 10 uur rijden en een paar uurtjes slaap, kwamen we aan in het sprookjesachtige… KIRCHBERG! De koude temperaturen en de mooie grote sneeuwvlokken gaven ons gelijk een echt wintersportgevoel. In het prachtige viersterren hotel werden we verwelkomd door de directieleden van het dynamische internetmarketingbureau Adwise. Vervolgens was het tijd voor een gezamenlijke teambuildingsactiviteit en liepen we naar de rodelbaan, de verse sneeuw kraakte onder onze voeten.

Na de nodige sneeuwballen geïncasseerd te hebben, kwamen we aan bij de stoeltjeslift die ons naar het startpunt van de 3,5 kilometer lange rodelbaan bracht. Bovenop de berg aangekomen was het eerst tijd voor een typisch Oostenrijkse lunch in een authentieke berghut. We genoten van heerlijke traditionele gerechten en het prachtige uitzicht over de Alpen. Een geweldige start van deze wintersport incentive reis!

Quote opdrachtgever:

"In januari zijn we met ons bedrijf op incentive reis gegaan naar Kirchberg. Een reis die volledig verzorgd is door Rientjes & Partners. Voorheen organiseerden we zelf onze uitjes en incentive reizen, maar door de enorme groei van ons bedrijf hebben we er dit keer voor gekozen om de organisatie uit te besteden. Met succes... De Wintersport Incentive was tot in de puntjes verzorgd en vanuit Rientjes & Partners ging Marjolein mee om de reis te begeleiden. Overal was aan gedacht zodat iedereen tijdens de reis echt lekker kon ontspannen en genieten. De directie is meer dan tevreden en zeker voornemens om ook toekomstige incentive reizen en evenementen door Rientjes & Partners te laten organiseren. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Bedankt namens het hele team van Adwise!"

Sneeuwpret met het hele team

Na de lunch was het tijd om met de rodel van de baan af te suizen… Onderweg werd er gestopt voor een sneeuwballengevecht en de één na de andere collega werd ingepeperd, wat een sneeuwpret! Vol energie kwamen de deelnemers op de rodels naar beneden en liepen we gezamenlijk naar de skiverhuur om alle materialen in ontvangst te nemen, want de volgende dag was het tijd voor nog meer actie: skiën en snowboarden! Nadat we alle materialen in ontvangst hadden genomen, gingen we terug naar het hotel waar de deelnemers even tijd hadden om te relaxen.

Een deel van de groep nam een duik in het zwembad en genoot van de sauna’s terwijl de anderen gezellig een drankje in de hotelbar dronken. Aan het einde van de middag verzamelden we in de receptie van het hotel om gezellig met z’n allen te gaan après-skiën… We liepen naar één van de populairste après-ski tenten van Kirchberg, de Eisbar, wát een feest! Na de nodige drankjes en vele dansjes liepen we terug naar het hotel en genoten we van een uitgebreid diner.

Wintersport incentive: Teambuilding in de meest pure vorm

De volgende dag ging de wekker al vroeg en verzamelden we bij het ontbijt. Na een kopje koffie en lekkere warme broodjes werden de skipassen in ontvangst genomen. Aansluitend vertrok een deel van de groep gelijk om de eerste gondel naar boven te nemen en de eerste banen te trekken in verse poedersneeuw! Het andere deel vertrok naar de skischool waar zij werden ontvangen door enthousiaste skileraren welke exclusief voor onze klant waren ingehuurd.

Voor sommigen was het de allereerste keer op ski’s en zij waren ontzettend fanatiek! Ook de dagen daarna stonden in het teken van skiën en snowboarden, skilessen, après-skiën, free-riden in de sneeuw, spelletjes in de hotelbar, uitgaan, relaxen in de wellnessruimte, korte werkbesprekingen, rodelen en bovenal heel veel plezier. Kortom: teambuilding in de meest pure vorm! Wij kijken terug op een succesvolle wintersport incentive reis naar Oostenrijk.

Meer over Incentives Interesse of sparren?