Events - Zeilevent Nederland

Viering bedrijfsjubileum

Voor één van onze nieuwe opdrachtgevers mochten wij de viering van een grote mijlpaal organiseren, namelijk het 50-jarig bedrijfsjubileum! Na enkele brainstormsessies werd gekozen om het jubileum in de vorm van een zeilevent te organiseren door middel van een leuke, actieve dag op het water met prachtige boten en aansluitend een gezellige feestavond. Zowel alle medewerkers als hun partners werden uitgenodigd om dit heugelijke feit samen te vieren.

Zeilen op het Markermeer

Vlak voor de zomer was het zover en vertrok de groep met een dubbeldekker-bus vanuit Zeeland naar Monnickendam. Hier stonden 2 grote zeilschepen klaar voor een mooie tocht op het Markermeer. Onder het genot van het weidse uitzicht, een warm drankje met lekkernij en elkaars gezelschap, hielpen de deelnemers de schipper actief mee met zeilen of lieten zij zich heerlijk vervoeren. Na een prachtige tocht werd er in Volendam aangemeerd voor een smakelijke en uitgebreide Hollandse lunch.

Stralend zonnetje

Een korte wandeling door Volendam kon natuurlijk niet uitblijven, waarna iedereen weer aan boord ging van de schepen. Was er in de ochtend nog wat bewolking en was het ietwat fris op de boot, in de middag kwam de zon door en was het op het dek tijdens de borrel goed vertoeven! Een passend moment om met elkaar en een hapje en drankje te proosten op het jubileum.

Butler & Quizmaster

Aan het eind van de middag keerde het gezelschap voldaan en uitgewaaid terug in Monnickendam en stond de bus klaar om alle deelnemers naar de avondlocatie te brengen. Maar er werd natuurlijk eerst nog even een groepsfoto gemaakt ter herinnering aan deze onvergetelijke dag! In een prachtige zaal in Brabant werd de groep onthaald door een heuse Butler! Samen met een hilarische Quizmaster zorgden zij voor het nodige entertainment gedurende het uitgebreide 3-gangen diner. De deelnemers deden fanatiek mee aan de Quiz en voor het winnende team was er uiteraard een prijs. Met enkele speeches werd er met elkaar stilgestaan bij de successen en groei van de afgelopen jaren. Aan het eind van de avond gingen de armen de lucht in en werd er meegezongen met Nederlandse hits; een geweldige afsluiter van een geslaagd event!

Zelf uw bedrijfsjubileum vieren? Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend te sparren over de vele mogelijkheden!

Meer over Events Interesse of sparren?